Produse pentru săgeți cu flăcări (23)

Salvia Officinalis 14 Ø

Salvia Officinalis 14 Ø

Vase de Salvia Officinalis 14 Ø
Ravioli Sardo

Ravioli Sardo

Ravioli sardi mari sunt umpluți cu ricotta (brânză moale) și lămâie și întruchipează simplitatea și puritatea aromelor mediteraneene, oferind o experiență culinară proaspătă și rafinată. Acest raviolo reprezintă o armonie perfectă între dulceața și textura catifelată a ricottei și gustul citric al prospețimii vibrante a lămâii, învelit într-o delicată foaie de aluat.
Rucola - Frunză Tânără (legume cu frunze pentru tăiere)

Rucola - Frunză Tânără (legume cu frunze pentru tăiere)

Rucola are frunze alungite și zimțate, cu un gust picant și un aromă specifică. Este bogată în calciu, fier și vitamina C. Printre numeroasele sale proprietăți benefice se numără: acțiunea digestivă, purificatoare și reconstitutivă. Varietate baby leaf. Posibilitatea de a o folosi pentru prepararea mixturii de salate. Disponibilă în cutii negre sau polistiren termosudat de 500 g și 1 kg.
Panino Pinsato - Gustul

Panino Pinsato - Gustul

Sandviș presat manual pentru a fi și mai moale și mai ușor de digerat. Se poate coace atât pe grătar, cât și în cuptorul preîncălzit la 240° până devine frumos auriu. Umpleți după preferințe; orice combinație îl va face și mai delicios și savuros.
500g de semolă de grâu dur făcută în casă

500g de semolă de grâu dur făcută în casă

500g de semolă de grâu dur făcută în casă
Tortiglioni din semolă de grâu dur 500g

Tortiglioni din semolă de grâu dur 500g

500g de semolă de grâu dur tortiglioni
Crema de fistic - 200 g

Crema de fistic - 200 g

Crema de fistic tartinabil de 200 g.
Ravioli Tortelloni Spanac si Mozzarella

Ravioli Tortelloni Spanac si Mozzarella

Tortelloni cu mozzarella și spanac oferă o combinație de gust și ușurință, ideală pentru cei care iubesc umpluturile slabe și caută o alternativă la clasicii tortelli umpluți cu carne. Mozzarella, împreună cu ricotta, oferă cremozitate și consistența perfectă pentru acești tortelloni, înfășurați într-o foaie de aluat verde cu spanac.
EURO 18,00 PENTRU BUCATĂ NOCCIOLATA BIO RIGONI KG 2,5

EURO 18,00 PENTRU BUCATĂ NOCCIOLATA BIO RIGONI KG 2,5

Nocciolata Senza Latte Rigoni Bio - 2,5 kg Noua Nocciolata fără lapte Rigoni di Asiago este o cremă tartinabilă din cacao și alune complet organică și fără lapte. Născută dintr-o rețetă specială, această cremă cu un gust intens și satisfăcător a fost gândită pentru cei intoleranți la lactoză și pentru cei care urmează o dietă vegană. Gustul și cremozitatea sa o fac un produs delicios, perfect pentru toți iubitorii de ciocolată. Un produs bun și natural, fără ulei de palmier, fără gluten, fără coloranți, arome sau aditivi artificiali. Ingrediente: Nocciolata fără lapte conține doar ingrediente organice: zahăr din trestie, pastă de alune (18%), ulei de floarea-soarelui, cacao (11%), unt de cacao, emulgator (lecitină de floarea-soarelui), extract de vanilie. AMBALAJ DE 24 1 BUC = EURO 18,00 1 PALET 48 BUCĂȚI MINIM DE COMANDĂ 15 PALETI EXPIRARE 18/09/2027
PAPPARDELLE - PAPPARDELLE CU OU

PAPPARDELLE - PAPPARDELLE CU OU

PAPPARDELLE CU OU
Pesto cu Sos de Anșoa

Pesto cu Sos de Anșoa

O rețetă unică, născută din combinația pricepută a ingredientelor simple și autentice.
CARPACCIO DE TRUFĂ NEAGRĂ - FELII DE TRUFĂ PREMIUM

CARPACCIO DE TRUFĂ NEAGRĂ - FELII DE TRUFĂ PREMIUM

Carpaccio de Trufe Negre este unul dintre cele mai solicitate produse datorită gustului său rafinat, intens, dar plăcut. Este căutat atât de bucătari, cât și de clienți privați care preferă să folosească un produs care conține tot ce este necesar pentru a oferi preparatelor echilibrul și aroma potrivită. Produs unic.
EURO 4,20 pe bucată PASTA GAROFALO FUSILLI N.63 KG 3 PASTA DI GRAGNANO IGP

EURO 4,20 pe bucată PASTA GAROFALO FUSILLI N.63 KG 3 PASTA DI GRAGNANO IGP

Încă de la începutul procesului de producție, atunci când semolina de grâu dur este frământată cu apă, preocuparea noastră este să respectăm cât mai mult materia primă pe care am selectat-o cu atâta grijă. Atenția acordată aluatului determină, de fapt, porozitatea produsului final (adică calitatea pastei de a se lega de sos). Obiectivul pe care îl avem în minte în această fază este, de asemenea, acela de a menține culoarea naturală a grâului. Respectul, în acest sens, înseamnă evitarea unei temperaturi a apei prea ridicate, care ar compromite calitățile originale ale semolinei și utilizarea unor cantități mai mari de apă pentru a garanta porozitatea care distinge Pasta Garofalo. CONFEZIONE 4 X 3 KG PREZZO 1 CONFEZIONE EURO 4,20 1 PALLET 48 CONFEZIONI DA 4 SCADENZA 05/09/27 MINIMO D 'ORDINE 30 PALLET
Fusilli din semolă de grâu dur 500g

Fusilli din semolă de grâu dur 500g

Fusilli din semolă de grâu dur de 500g
Granita Siciliană Artizanală. Produs congelat. - Produs de înaltă calitate. Disponibil în formate de tip bar și porții individuale.

Granita Siciliană Artizanală. Produs congelat. - Produs de înaltă calitate. Disponibil în formate de tip bar și porții individuale.

Produse pentru Distribuția Organizațională Gastronomia și Patiseria Tradiția patiseriei din Sicilia este recunoscută în întreaga lume, iar noi am păstrat intactă pregătirea celor mai tipice rețete tradiționale, cu scopul de a exporta plăcerea degustării în întreaga lume. Bijuteriile producției noastre sunt cassata, în diverse formate (cassatelle mini și micro), Cannoli și cannolicchi cu diverse arome, bignè, babà în sirop de rom, torturi prefeliate și întregi, semifreddo și patiserie mignon de cea mai înaltă calitate. Granite de înaltă calitate în pozzetti tip Bar și porții individuale. Pentru produse personalizate, contactați echipa noastră comercială la +39 3477240044.
CACIORICOTTA - RICOTTA SĂRATĂ ÎMBĂTRÂNITĂ

CACIORICOTTA - RICOTTA SĂRATĂ ÎMBĂTRÂNITĂ

Cacioricotta este un brânză maturată, cu pastă semi-tare, de formă cilindrică, specifică tradiției lactate din Puglia. În bucătăria pugliese, acest produs este de obicei folosit ras pentru a condimenta pastele în tipica rețetă de paste alla crudaiola pugliese, dar este consumat și singur, în fulgi sau pentru a condimenta salate sau pizza.
Baton de marțipan - disponibil atât în aromă de migdale, cât și de fistic

Baton de marțipan - disponibil atât în aromă de migdale, cât și de fistic

băț de pastă de migdale pentru prepararea băuturilor Ideal pentru prepararea granitelor siciliene sau a laptelui de migdale, o băutură cu un gust catifelat. De savurat în fiecare zi de vară și la sărbători. Formate disponibile: 100 g - 250 g - 500 g - 1000 g.
Violetta - Esențe pentru Spălare

Violetta - Esențe pentru Spălare

Fiecare picătură de Esență Concentrată Violetta este concepută pentru a parfuma întreaga rufe. Simbol al primăverii, este esența mamei sezonului frumos. Aroma sa emană pe articole un parfum pasionant și intens, nota sa florală predomină și persistă mult timp. Un lichid de adăugat la balsamul de rufe în spălarea manuală, în mașina de spălat în timpul ultimei clătiri. Parfumul de Rufe Violetta este fără parabeni și fără nichel.
Pesto de busuioc genovez Dop 180 G

Pesto de busuioc genovez Dop 180 G

Pesto Genovez Calvi DOP 180 g este preparat conform rețetei autentice liguriene. De fapt, conține ulei de măsline extravirgin, busuioc cultivat în Liguria (Basilico Genovese DOP), nuci de pin, usturoi și Grana Padano. Comparativ cu pesto-ul făcut în casă, sunt adăugate doar acid citric (acidifiant) și acid ascorbic (antioxidant). Fără caju, germeni de grâu sau alte ingrediente străine tradiției liguriene. Pesto Genovez Calvi DOP 180 g are o culoare verde intensă și se caracterizează printr-un gust proaspăt și delicat. Eticheta produsului În secțiunea 'Atașamente' veți găsi eticheta cu datele nutriționale și alte informații despre produs. Cod: PESTO 180
Arancini cu Spanac și Mozzarella

Arancini cu Spanac și Mozzarella

Toată lumea își imaginează arancino ca o sferă sau un con de orez de culoare aurie, care la prima mușcătură dezvăluie un umplutură de ragù. Dar noi am gândit că această delicatesă trebuie să satisfacă cu adevărat toate gusturile. De aceea, am creat o versiune vegetariană cu spanac și mozzarella.
PASSATA BIO DE PRUNILLO - Excelențe Italiene din Puglia

PASSATA BIO DE PRUNILLO - Excelențe Italiene din Puglia

Passata de prunillo este obținută din prelucrarea tipicului roșii pugliese, adânc înrădăcinată în tradiția teritoriului nostru. Culoarea intensă, gustul acru și aroma puternică ne permit să avem în cămară o bază excelentă pentru prepararea sosurilor atât pe bază de carne, cât și pe bază de pește. Greutate netă 290 gr.
Cavatelli cu Sardine și Fenicul

Cavatelli cu Sardine și Fenicul

Îmbogățiți oferta dumneavoastră cu cavatelli sarde și finochietto, o rețetă care pornește de la ingredientele pământului nostru pentru a da naștere unui amalgam de tradiții culinare din diferite colțuri ale Italiei. Realizate cu cele mai bune materii prime, vor oferi clienților dumneavoastră o călătorie plăcută în gust.
PASTA - Paste 100% italiene din semolă de grâu dur

PASTA - Paste 100% italiene din semolă de grâu dur

Paste italiene tradiționale, Versiune scurtă a produsului de paste, Pacchero, Rigatoni, Rusticane, Galletti, Casereccia, Maccheroni